Serbia Ladies Open

Specifikacija turnira

Ime: Serbia Ladies Open

Lokacija: Tenski centar Novak, Beograd, Srbija

Level: WTA 250

Podloga: Šljaka

Pobednica poslednjeg izdanja u singlu: Paula Badosa

Pobednice poslednjeg izdanja u dublu: Aleksandra Krunić & Nina Stojanović

Ukupni nagradni fond: €213, 872

Profesionalni WTA 250 turnir “Serbia Ladies Open” organizovan je od 15-22. maja 2021. godine. Ovo je bio prvi put u istoriji ženskog tenisa da se u Srbiji organizuje teniski turnir iz WTA 250 kategorije i to je bio samo jedan od razloga zbog kojih je ovaj projekat bio posebno značajan.

Neke od najbolje rangiranih teniserki na svetkoj rang listi – u TOP 20 i 30 na svetu, bile su deo ovog takmičenja i naš tim potrudio se da im pruži potpunu sigurnost, zbrinutost i podršku, kako bi u svakom trenutku mogle da daju svoj maksimum na terenu

10.000

Posetioci

5.6M

TV publika

2485

TV prenos (sati)

4.2M

Digitalna publika

2750+

Vesti

4M

Vidljivost na mrežama

24M

Marketinška vrednost

Održavanje turnira iz kategorije WTA 250 u Beogradu, bilo je od velike važnosti za promociju ženskog tenisa, ali i odlična motivacija i prilika za domaće teniserke da se oprobaju na velikoj sceni i prirpeme za veća takmičenja.

Mečevi turnira Serbia Ladies Open nisu se igrali pred publikom, usled Covid19 rektrikcija koje su još uvek bile na snazi. Bez obzira na to, naš tim potrudio se da pruži jednistveno iskustvo praćenja ovog događaja, svim ljubiteljima tenisa. Tako su mečevi prenošeni na Radio Televziji Srbije, kanalima Arena Sporta, kao i na još preko 100 TV kanala širom sveta.

TU SMO!

Kontaktirajte nas za sva pitanja, ideje, predloge i nedoumice!