Tamo gde je sve počelo...

Ko je Legacy International?

Ako bismo morali da odgovorimo na pitanje – Ko je Legacy International? – u samo jednoj rečenici, rekli bismo da je Legacy International nagrađivana kompanija sa internacionalnim iskustvom u organizaciji sportskih događaja i pružanju konsultanskih usluga, koju vode sportski enztuzijasti i biznis eksperti. Ali, mi jesmo ili se trudimo da budemo mnogo više od toga.

Naša priča zvanično počinje 2021. godine, kada smo vođeni željom da budemo stvaraoci promena u svetu organizacije profesionalih teniskih turnira, donesemo inovacije, nov pristup, i razvijemo globalnu, sinergetsku i višedimenzionalnu platformu fokusiranu na svet tenisa i izvan toga, osnovali Legacy International.

Ovo nam je omogućilo da proširimo svoju viziju i polje delovanja i izvan sveta tenisa, i uplovimo u organizaciju događaja i u drugim sportovima, kao i u sam svet biznisa.

Tri godine i 8 profesionalih ATP, WTA i ITF teniskih turnira u Srbiji i regionu kasnije, pokazali smo da teniski i sportski događaji najvišeg kvaliteta i ranga mogu da budu i jesu mnogo više od onoga što se dešava na samom teniskom i sportskom terenu.

Danas, naša ekspertiza i usluge rasprostiru se na različita polja, od sveobuhvatnog menadžmenta sportskih događaja, do konsultanskih usluga, razvoja poslovanja i još mnogo toga.

Vremenom, kroz različite izazove, organizacione glavobolje, ideje, inovacije, naučene lekcije i pozitivne reakcije svih uključenih nakon svakog od projekata, porasli smo i razvili se kao tim i organizacija.

Ako još uvek imate nekoliko praznih polja koje je potrebno popuniti kada je reč o tome – Ko je Legacy International? – samo nekoliko minuta i klikova vas deli od svih dodatnih informacija i stvaranja sopstvene vizije o nama.

TU SMO!

Kontaktirajte nas za sva pitanja, ideje, predloge i nedoumice!