26 јануар

Legacy International sponzor prvog Padel Belgrade Opena

U želji da podrži promociju i razvoj Padela u Srbiji, kompanija Legacy International bila je jedan od glavnih sponzora prvog međunarodnog padel turnira u Beogradu, pod nazivom – Padel Belgrade Open

U eri sve veće popularnosti i zastupljenosti sporta koji je brzo dobio epitet “najzanimljivijeg reket-sporta na svetu”, u Beogradu je u septembru 2023. po prvi put održan međunarodni padel turnir – Padel Belgrade Open.

Održan na jednoj od najatraktivnijih lokacija glavnog grada, na platou Geozavoda u “Beogradu na vodi”, turnir je odigran u čak tri kategorije – Masters, Rekreativna i Miks, a za pobedu se nadmetalno 44 timova iz 6 zemalja. U najvažnijoj Masters kategoriji nastupile su ekipe iz Francuske, Grčke, Italije i Hrvatske, kao i dva tima iz Srbije.

Kompanija Legacy International, bila je jedan od glavnih sponzora i partnera ovog značajnog događaja i time nastavila svoju podršku razvoju ovog globalnog popularnog sporta u Srbiji, kako u takmičarskom i rekreativnom segmentu, tako i klupskoj infrastrukturi širom zemlje.

Pred sam početak turnira održavana je i konferencija za medije, na kojoj je jedna od govornika bio i direktor kompanije Legacy International, Đorđe Đoković, u svojstvu ambasadora i učesnika turnira.

„Ponosan sam što mi je ukazana čast da učešćem u veoma jakoj konkurenciji na ovom turniru predstavljam naš glavni grad i državu na međunarodnoj sceni sporta sa najdinamičijim razvojem na svetu. Nadam da se će se što veći broj posetilaca odazvati pozivu da prisustvuje turniru predstojećeg vikenda i uživa u svim čarima ovog sporta. Kako bih dodatno podržao razvoj padela i napore organizatora ovog turnira, pored učešća, podršku sam pružio i kroz sponzorstvo moje kompanije Legacy International“, istakao je Đoković.

Nakon konferencije za medije, u padel-centru koji je podignut za potrebe takmičarskog programa Padel Belgrade Open turnira, na šetalištu “Beograda na vodi”, učesnici konferencije, među kojima se našao i jedan od najvažnijih globalnih promotera i eksperata za padel – Paskvale Rizo iz Italije. odigrali su i revijalni meč i time najavili početak sportskog spektalka.

TU SMO!

Kontaktirajte nas za sva pitanja, ideje, predloge i nedoumice!